1. Hans Neelen
Sinds 1 september 1981 is Hans Neelen (na Mavo, Havo, AOC en diverse cursussen, zoals boomchirurgie, tekencursus etc.) begonnen als zelfstandig hovenier. Na eerst ook een tuincentrum te hebben gehad, heeft de passie voor het hovenieren het sinds 2001 weer gewonnen en hebben we ons gespecialiseerd in de aanleg, ontwerp en onderhoud van diverse tuinen. Hierdoor zijn we met 11 man personeel teruggegaan naar 3 à 4 man, afhankelijk van het seizoen. Hans bezoekt zelf de klant, maakt zelf met André de tekeningen, doet zelf de offertes en besprekingen en verzorgt zelf de aanleg met zijn jongens. Dit is een niet te evenaren combinatie.

2. André Rijks
André Rijks is al meer dan 10 jaar in dienst bij Hoveniersbedrijf Hans Neelen. Hij is begonnen als stagiair, waarna al snel een vaste aanstelling volgde. Na enkele jaren heeft hij een schat van ervaring opgedaan en begrijpt precies wat zijn baas wil. André is gespecialiseerd in het maken van zeer exclusieve tekeningen en schetsen, het zelf uitvoeren van bestratingen, tuinen, vijvers en beplantingen. Dit alles doet André precies naar wens van onze klanten.

3. Patrick Janssen
Patrick Janssen is sinds 2007 bij ons in dienst. Hij is een allround hovenier, die overal inzetbaar is en zijn liefde voor het vak ook duidelijk laat blijken.

4. Stagiair
Voor stagiaires zijn wij een door Aequor officieel erkend bedrijf. Normaal hebben wij 2 stagiaires op jaarbasis.